Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде традиционната

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде традиционната
Коментари Харесай

Любо Пенев преди мача на Герена: Излизаме срещу претендент за титлата, обичам такива дербита

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде обичайна си пресконференцията преди конфликта с Левски в събота. Той съобщи, че чака забавен дуел и че тимът му е квалифициран добре.

" Доволен съм от тима, подготвителния развой и това, което демонстрираме в мачовете. Логично е да печелим точки. Искам да играем добре и като домакини и като посетители. Утре стартира втората половина на шампионата, играем против Левски - тим кандидат за купата. Ще отидем с въодушевление и предпочитание, с цел да реализираме това, което желаеме да реализираме ", показа Любослав Пенев на брифинга си преди срещата с Левски на стадион " Георги Аспарухов ".

" Те имат добър състав и всеки състезател може да ни сътвори проблеми. Ние съответно се готвим за този противник. Очаквам доста добър мач с добър футбол, динамичност, единоборства. Двата тима играят по друг метод, само че това е забавното. Факт е, че се опитаме да играем нападателно. Ще се срещнат два тима, които желаят да имат самодейността в мача и по тази причина споделям, че ще бъде забавно ", сподели още експертът.
 Даниел Наумов за мача с Левски: Един против различен се изправят може би двата най-хубави тима в елита
Даниел Наумов за мача с Левски: Един против различен се изправят може би двата най-хубави тима в елита

Той показа упованията си за мача

Бих дал една висока оценка за играчите и тяхното показване през първата половина от шампионата. Вярвам и съм уверен, че могат повече, тъй като към този момент ги познавам. Могат да играят още по-добре и да дават повече от своите благоприятни условия, което е доста значимо.

Това, което показваш на терена се отразява и в статистиката. Тя не е най значимата, тя може да ти добави информация, да ти помогне в някои неща да ги вземеш поради, само че никога не е най-важното. Футболът е процедура и най-важните неща стават на терена. Нямаме контузени футболисти. Обичам подобен вид мачове. Това са дербита, Левски играе хазаин, ще бъде подкрепян от почитателите си и това е обикновено. За нас е следващото тестване. Разполагаме с положителни футболисти.Пейката ни не е къса никога. Аз желая да надграждаме във всеки един трансферен прозорец. Това е един развой, който аз като треньор желая ", продължи Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР